» De Sims 3


De vrijheid die je als speler in De Sims 3 hebt, zal je inspireren met eindeloze creatieve mogelijkheden en je vermaken met onverwachte verrassende en ondeugende momenten! Je kunt meer dan een miljoen unieke Sims creŽren en bepalen hoe hun levens verlopen. Pas alles aan; van hun uiterlijk tot hun karakters en zelfs hun droomhuizen. Stuur je Sims er vervolgens op uit om de nieuwe locaties in de stad te verkennen en in de buurt andere Sims te ontmoeten. Door de compleet nieuwe snelle uitdagingen en de spelonderdelen vol beloningen, zal De Sims 3 je de vrijheid geven om zelf te bepalen of je de levensdoelen van je Sims wil bereiken en of je wel (of niet) hun wensen uit wilt laten komen.Het avontuur is dichterbij dan je denkt...
Beleef samen met je Sims het avontuur van hun leven met De Sims 3 Wereldavonturen. Help je Sims om hun doelen te bereiken, of met hun mogelijke ondergang. Ga met je Sims op exotische bestemmingen op zoek naar verborgen schatten. Ontdek nieuwe vaardigheden, ervaar nieuwe karaktereigenschappen en verdien beloningen, als je Sims tenminste slagen. Verken eeuwenoude graftomben in de Egyptische piramides, leer vechtkunsten in het Verre Oosten en ontdek de rijke cultuur en beroemde bezienswaardigheden van Frankrijk. Het avontuur lonkt in de verte - wat zullen je Sims ontdekken?

Kenmerken
- Ga uitdagingen aan, vind schatten, ontdek wat er allemaal in geheime grotten ligt en meer.
- Verken de beroemde bezienswaardigheden van China, Egypte en Frankrijk.
- Leer nieuwe vaardigheden, zoals fotografie en ga nieuwe kansen aan.
- Ontmoet nieuwe Sims die van heinde en verre komen en maak kennis met hun cultuur.
- Pas de huizen van je Sims aan met nieuwe stijlen en souvenirs die ze meenemen van hun avonturen.
CreŽer de ultieme luxe levensstijl voor je Sims
Transformeer de huizen van je Sims in strakke, tijdloze lofts met De Sims 3 High-End Loft Stuff. Upgrade de lifestyle van je Sims met stijlvolle meubels, must-have elektronica en de nieuwste kleding.

Met:
- Voeg een strakke, hoogwaardige look aan de slaapkamer, woonkamer, badkamer of het kantoor van je Sim toe.
- Upgrade de garderobe van je Sims met moderne accessoires, perfect gesneden pakken en stijlvolle buitenkleding.
- Verander de huizen van je Sims in vooruitstrevende ruimtes met moderne meubels, prachtige kunst en moderne ontwerpen.
- Geef je Sims handige elektronica, zoals high-tech ultraplatte televisies, spelcomputers, stereo-installaties en meer.
Verbreed de horizon van je Sims met een aantal geweldige nieuwe carriŤremogelijkheden. Met De Sims 3 Ambities bepaal jij zelf of je Sim dappere heldendaden verricht, of het leven van de buren zuur maakt. Laat je Sim als dappere brandweerheld optreden, de stad verbouwen als binnenhuisarchitect of een extreem leventje leiden als tatoeŽerder. Zal je Sim bakken geld verdienen als technisch uitvinder, of brood op de plank brengen door als gestoorde wetenschapper aan de slag te gaan? Kan je Sim als privťdetective geheimen ontrafelen door vingerafdrukken te vinden of een verdachte door elkaar te rammelen om zo aan informatie te komen? Hun toekomst ligt volledig in jouw handen.

Kenmerken
- Voor de allereerste keer kun jij zelf bepalen welke acties en interacties je Sim uitvoert, terwijl hij of zij aan het werk is.
- Verricht heldendaden of haal kattenkwaad uit als lid van de brandweer, privťdetective, dokter, spokenjager en meer!
- Bepaal zelf hoe de carriŤre van je Sim verloopt; laat je Sims goed of slecht werk verrichten, creatief te werk gaan, als ondernemer de top bereiken of er de kantjes vanaf lopen als luiwammes.
- De keuzes die je Sim op het werk maakt, hebben vanaf nu effect op de stad en andere Sims. Verbouw de gebouwen in de stad als binnenhuisarchitect, of bepaal hoe je buren erbij lopen als stylist.
- Leef je uit met de totaal nieuwe vaardigheden en activiteiten! Probeer het uitvinden, beeldhouwen en tatoeŽren onder de knie te krijgen en probeer geld te verdienen met de nieuwe vaardigheden die je op hebt gedaan.
Doe je gordel om en zet je schrap...dit wordt een wilde rit! Deze herfst brengt de Sims studio het nieuwe accessoirespakket De Sims 3 Supersnelle Accessoires uit.

De Sims 3 Supersnelle Accessoires is het eerste accessoirespakket waarbij je Sims ook een aantal gloed nieuwe wagens tot hun beschikking krijgen! Met dit uitbreidingspakket kun je kiezen uit verschillende lifestyle opties: racing, intrige, rockabilly en klassieke luxe. Elk van deze stijlen biedt unieke items om je Sim uit te rusten met de nieuwste mode, meubelaccessoires en voertuigen.

Bouw de ultieme garage om je scheurijzer, professionele racewagen of zelfs motorfiets te stallen. Zo kun je ze bijvoorbeeld een racepak met sponsorlabels, muurtekens in neonverlichting, werktafels, gereedschapskisten en nog veel meer geven!

Bezorg je Sims de bolide van hun dromen en de levensstijl die erbij past. Met De Sims 3 Supersnelle Accessoires creŽer je de ultieme ervaring voor de autofreak die altijd al in je zat.

[ terug... ]Omhoog

Eigen domeinnaam
Teller

Klokje

Forum

Update

  • Deze site is voor het laatst bewerkt op 3 April 2011

Twitter

Weergave

  • Deze website is het mooist als je hem bekijkt met Internet Explorer.

Free counter and web stats Copyright 2002-2018